Broederenstraat 31, 7411 LA Deventer
Telefonisch reserveren: 0570 611306

Openingstijden: zie contact

maandag, oktober 01, 2012

Italiaanse gehaktballen in tomatensaus

Italiaanse gehaktballen in tomatensaus




  • Kook de rijst gaar volgens de verpakking in een pan met water en zout.
Italiaanse gehaktballen
  • Pel en snipper de ui. Pluk en hak de kruiden.
  • Meng de kruiden en de helft van de ui met het gehakt.
  • Breng het gehakt op smaak met zout en peper.
  • Draai balletjes van het gehakt.
  • Verhit olie in een pan. Bak de balletjes rondom in circa 2 minuten goudbruin.
  • Voeg de rest van de ui toe en bak circa 2 minuten mee.
  • Voeg de gepelde tomaten toe en breng op smaak met zout en peper.
  • Laat de gehaktballen circa 10 minuten sudderen.
Spinazie
  • Pel en hak de knoflook.
  • Snijd de zongedroogde tomaten in vieren.
  • Snijd de mozzarella in blokjes van 1,5 cm.
  • Verhit olie in een pan op middelmatig vuur. Fruit de knoflook en breng op smaak met zout en peper.
  • Voeg de spinazie toe en roer deze om tot de spinazie is geslonken. Zet het vuur laag.
  • Voeg de zongedroogde tomaten en de mozzarella toe en roer alles goed door elkaar.
vegetarisch:
Nee

0 reacties:

Een reactie posten